3.6 C
Râmnicu Sărat
Acasă NOUTĂȚI Apreciem orice ajutor în identificarea proprietarului în vederea mutării autoturismului

Apreciem orice ajutor în identificarea proprietarului în vederea mutării autoturismului

Zi de zi încercăm să ne îndeplinim misiunea și obiectivele propuse, plecând de la premisa că doar împreună cu dumneavoastră putem clădi și păstra un oraș curat, frumos și sănătos.
Din păcate ne lovim aprope zilnic de probleme care pur și simplu ne împiedică să ne desfășurăm optim munca, așa cum este exemplul pe care îl semnalăm în continuare.
Deși am făcut toate demersurile să informăm râmnicenii în legătură cu lucrările de reabilitare ale suprafeței carosabile, trotuare și asfaltare pe Aleea Răsăritului, atât prin flyere cât și pe social-media, lucrările ne sunt îngreunate de singura mașină care nu a fost mutată (vezi foto).
Deși am întrebat în zonă, nimeni nu a putut să ne dea referințe despre proprietatarul mașinii. Apreciem orice ajutor în identificarea proprietarului în vederea mutării autoturismului.
Mulțumim totodată, pentru înțelegere, celor care au ținut cont de rugămintea noastră și au mutat autoturismele din zona aflată în reabilitare!

Articolul precedentINFORMARE
Articolul următorRaport de activitate 26.07-1.08.2022
ARTICOLE SIMILARE

ANUNȚ

Ca urmare a disconfortului (auditiv, vizual și olfactiv) produs de ciori, acestea fiind considerate cel mai important poluator natural, Parcul Central al Municipiului Râmnicu...

Lucrări de plombare cu asfalt

Lucrări de plombare cu asfalt efectuate astăzi pe Aleea Grădinari și Republicii. #ADPRamnicuSarat, #orasfrumos, #orascurat

Activități specifice

Lucrările de plombare a gropilor (pe E 85 și Str. Toamnei intersecție cu E 85) și amenajarea spațiilor verzi (ANL-uri și Zona Pod) au...

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK